Τεχνητός – Συνθετικός Χλοοτάπητας Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Ποια μπορεί να είναι τα πλεονεκτήματα ή τα μειονεκτήματα του τεχνητού-συνθετικού χλοοτάπητα ?

Πώς θα επιλέξεις το συνθετικό γκαζόν που σου ταιριάζει? αλλά και την εταιρεία που θα σου κατασκευσκευάσει το κήπο με συνθετικό γκαζόν.

Έχεις βάλει όλη σου την αγάπη και το μεράκι, προκειμένου να φτιάξεις ένα σπίτι που σε αντιπροσωπεύει, σε εκφράζει, γεμίζει τη ζωή σου με αισθητική.

Ποια είναι τα συν και τα πλην, τόσο του φυσικού γκαζόν – του γρασιδιού – όσο και του συνθετικού χλοοτάπητα, προκειμένου να αποφασίσεις το πώς θα διαμορφώσεις τον κήπο σου και ποιο προϊόν θα χρησιμοποιήσεις.

Είναι τα μειονεκτήματα του τεχνητού – συνθετικού χλοοτάπητα πραγματικά αρνητικά χαρακτηριστικά, ή μια δεύτερη, πιο προσεκτική ματιά θα μπορούσε να μας δείξει το αντίθετο;

Γιατί κάποιος να επιλέξει τηνPanda sports? Είναι χαρά μας πάντα να απαντάμε έμπρακτα αυτή την ερώτηση. Θεμέλιος λίθος στην επιτυχία μας είναι τα υψηλά πρότυπα ποιότητας, βιωσιμότητας και ευαρέσκειας των προϊόντων μας που αποφασίζουμε να προτείνουμε στους συνεργάτες μας και πελάτες μας.

Οι λόγοι πολύ και διαφορετικοί, παρακάτω θα βρείτε τους σημαντικότερους:

· Ποιότητα και αξιοπιστία

· Αποκλειστικές αντιπροσωπίες με μοναδικές πατέντες και τεχνολογίες που ξεχωρίζουν χρόνια στην παγκόσμιο αγορά και θέτουν τα πρότυπα και για τις άλλες εταιρίες που ακολουθούν. Τα προϊόντα μας με διαφορά κάνουν τη διαφορά, είναι δοκιμασμένα και επιλεγμένα από εμάς τους ίδιους μετά από δικές μας απαιτήσεις και δοκιμές.

· Οι συνεργάτες μας είναι επιλεγμένοι σύμφωνα με τις δεξιότητες τους και το πάθος τους.

· Όλες οι σειρές των προϊόντων μας δείχνουν 100% φυσικά

· Ασφαλή για το περιβάλλον, σεβόμενα τη φύση και την οικολογία, EN71-3 PAH

· Κάθε χρόνο φέρνουμε πρώτη στην ελληνική αγορά όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και καινοτομίες στο συνθετικό χλοοτάπητα, ecobacking 100% recycled.

· 5 έως και 15 έτη εργοστασιακή εγγύηση

· Ευρωπαϊκή προέλευση, τεχνικές προδιαγραφές, και πιστοποιήσεις

· Πάνω από 30 έτη ειδικευμένη και εξειδικευμένη εμπειρία

Ποια Είναι τα Μειονεκτήματα του Τεχνητού Έναντι του Φυσικού Γκαζόν και Ποια τα Πλεονεκτήματα Αυτού;

· Ελάχιστη συντήρηση στο συνθετικό γκαζόν: Ένα από τα βασικά και πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα που προσφέρει ο συνθετικός χλοοτάπητας σε σχέση με το φυσικό γκαζόν είναι η ελάχιστη συντήρηση. Ο συνθετικός χλοοτάπητας παραμένει πράσινος 12 μήνες , 364 μέρες το χρόνο. Μετά από δική μας καθοδήγηση στο πελάτη και το εγχειρίδιο συντήρησης που διαθέτουμε, επεξηγούμε με απλά λόγια τους εύκολους και γρήγορους τρόπους συντήρησης τους. Π.χ. λίγο βρέξιμο τους καλοκαιρινούς μήνες και στις πολύ μεγάλες θερμοκρασίες, σκούπισμα με βούρτσα (με σκληρές τρίχες) προς την αντίθετη φορά του πέλους, χρήση πιεστικού μηχανήματος για το καθαρισμό του και κάποιους άλλους τρόπους που θα τους βρείτε ολοκληρωμένους στο εγχειρίδιο συντήρησης.

· Μεγάλη βιωσιμότητα: η διάρκεια ζωής ενός καλοδιατηρημένου γκαζόν μπορεί να φτάσει και τα 10 έτη.

· Aσφαλές για παιδιά: τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα κάτω από υψηλά πρότυπα ελέγχου και συμμορφωμένα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Κάποιες ποιότητες γκαζόν που έχουμε στη γκάμα μας συνοδεύονται από πιστοποίηση EN 1177, CE , ISO.Τα γκαζόν μας είναι πιστοποιημένα ότι  δεν περιέχουν καρκινογόνα στοιχεία ή βαριά μέταλλα και είναι 100% ασφαλή και οικολογικά. 

· Eξοικονόμηση στην αλόγιστη σπάταλη του νερού: καθώς τα προϊόντα μας χρειάζονται ελάχιστο νερό για την συντήρηση τους και το καθαρισμό τους, ο πελάτης μας εξοικονομεί χρήματα στους μηνιαίους λογαριασμούς του και προσωπικό χρόνο από την καθημερινότητα του. Διπλά τα κέρδη εάν ο πελάτης μας αποφασίσει να μετατρέψει το κήπο του και να τοποθετήσει συνθετικό χλοοτάπητα.

· Υπό αλλεργικό και βραδύκαυστο: Ο τρόπος παραγωγής του, η συμμόρφωση με τους κανόνες και τα πρότυπα της ευρωπαϊκής ένωσης, η ίνα πολυαιθυλενίου και η εύκολη καθαριότητα του τα καθιστούν υπό αλλεργικά προϊόντα. Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα είναι η βραδυκαυστότητα των υλικών. Η φωτιά δεν επεκτείνεται, παρά το υλικό λιώνει. Επίσης ένας σημαντικός λόγος που μπορεί να προτιμηθεί από πελάτες σας είτε στις εξοχικές κατοικίες τους είτε σε δώματα.

· Οικολογικό προϊόν: Η παραγωγή του συνθετικού χλοοτάπητα στα εργοστάσια μας ακολουθεί όλους τους κανόνες ασφαλείας και τα πρότυπα της ευρωπαϊκής ένωσης. Δεν χρησιμοποιούνται βαριά μέταλλα και ή επιβλαβείς ουσίες. Παρακάτω επεξηγούμε πως παράγεται ο συνθετικός χλοοτάπητας από την αρχή μέχρι το τέλος.

· Μοναδικά χαρακτηριστικά ποιότητας ROYALGRASS : V σχήμα ίνας με νεύρο στη ραχοκοκαλιά της ίνας για την άμεση επαναφορά της στο πάτημα, MiNT τεχνολογία με ματ αποτέλεσμα και άμεση αντανάκλαση της ηλιακής ακτινοβολίας, αποτρέποντας το γκαζόν να έχει ψεύτικη και πλαστική όψη, ReaDY τεχνολογία με ρεαλιστική κατεύθυνση της ίνας (ότι πιο φυσικό και ρεαλιστικό υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά του συνθετικού χλοοτάπητα αποκλειστικά από την Royal Grass).

Περισσότερες πληροφορίες θα τις βρείτε στο προσπέκτους της RoyalGrassκαθώς και στο επίσημο site www.royalgrass.com

· Εργοστασιακή εγγύηση έως και 15 έτη για τον αποχρωματισμό της ίνας και τυχόν εργοστασιακά ελαττώματα

και η λίστα των προτερημάτων μεγαλώνει.

Κάποιος θα μπορούσε να πει, ότι ίσως το μοναδικό μειονέκτημα του συνθετικού γκαζόν είναι ότι δεν μυρίζει πράσινο. Είναι και με στοιχεία, η καλύτερη εναλλακτική του φυσικού γκαζόν.

Καλέστε μας στο 2107233403, κλείστε ΔΩΡΕΑΝ την επιμέτρηση του χώρου σας.