Γνωρίστε τα χαρακτηριστικά της Royalgrass, συνθετικός χλοοτάπητας 100% φυσικός.

 Η εταιρεία μας Pandasports, σας παρουσιάζει τα νέα δείγματα και την νέα συλλογή γκαζόν για το 2022.

Η εταιρεία μας, έχει δυο γκάμες συνθετικού γκαζόν, την συλλογή Pandagarden 2022-2023 και τη συλλογή Royalgrass, αποκλειστικά στην Ελλάδα από την ΠΑΝΤΑ. Όλες οι ποιότητες είναι ευρωπαϊκής προέλευσης, με γραπτές τεχνικές προδιαγραφές, πιστοποιήσεις και γραπτές εργοστασιακές εγγυήσεις.

Οι νέες τεχνολογίες που θα παρουσιάσουμε για φέτος είναι  επιγραμματικά:

  •  ReaDy τεχνολογία για πολύ φυσική και ακατάστατη όψη της ίνας του συνθετικού χλοοτάπητα, σχεδόν όμοια με του φυσικού γκαζόν. Η καλύτερη αντιγραφή του φυσικού γκαζόν, σε συνθετικό χλοοτάπητα. Καμία εταιρεία δεν έχει καταφέρει να το αντιγράψει. Τα γκαζόν της Royalgrass όπως το SENSE, LUSH, BLISS έχουν αυτή τη τεχνολογία.
  • V σχήμα ίνας, με κεντρικό νεύρο που λειτουργεί σαν ελατήριό για την άμεση επαναφορά της μετά από επίπονη και πολύχρονη χρήση. Το γκαζόν έχει όψη φρεσκοκουρεμένου, περιποιημένου κήπου, μονόχρωμου πράσινου. Η εταιρεία μας, προτείνει το γκαζόν που ταιριάζει σε κάθε κήπο, ανάλογα τη βλάστηση, τις φυσικές σκιές που δημιουργούνται και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά.
  • MiNt τεχνολογία για ματ και φυσική όψη, χωρίς ψεύτικές φορές, φυσικό αποτέλεσμα και πάντα.
  • Εργοστασιακή εγγύηση έως και 15 έτη
  • Πιστοποίηση EN71-3 PAHH είναι τα πιο δυνατά και μοναδικά χαρακτηριστικά που τοποθετούν την εταιρεία ROYALGRASS στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.
  • 100% RECYCLED, ECOBACKING 

Η τελευταία τεχνολογία που παρουσιάζουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα για το 2022, είναι η 3η στρώση ενίσχυσης κάτω από το backing του γκαζόν, για την καλύτερη σταθερότητα του γκαζόν, σε διαστολές και συστολές του στις καιρικές συνθήκες, όπως πολύ ζέστη ή πολύ κρύο. Επιπλέον, αυτός ο τύπος backing βοηθάει στην βελτίωσή της θερμοκρασίας του γκαζόν τους καλοκαιρινές μήνες Ο πρωταγωνιστής στην παγκόσμια αγορά του συνθετικού χλοοτάπητα είναι αδιαμφησβήτητα η εταιρεία Royalgrass, που έρχεται στην Ελλάδα, από την εταιρεία μας Pandasports

Συνθετικός χλοοτάπητας, η καλύτερη εναλλακτική του φυσικού γκαζόν. Γκάζον που φαίνεται και αισθάνεστε απολύτως φυσικό, και σίγουρα μπορεί να πείσει και τον πιο δύσπιστο πελάτη.