Ξύλινα σπιτάκια, σύνθετα παιδικής χαράς και συνθετικός χλοοτάπητας.

Η Pandasportsltd , χρόνια στο χώρο κατασκευής υπαίθριων χώρων και κήπων με συνθετικό χλοοτάπητα, σας παρουσιάζει τη νέα συλλογή όργανα παιδικής χαράς, για παιδικά ηλικίας 2,5 και πάνω.

Όργανα παιδικής χαράς και εξαρτήματα επαγγελματικής αστικής και οικιακής χρήσης δική μας κατασκευής άλλα και αντιπροσωπείας Ευρωπαϊκής προέλευσης με πιστοποίηση EN και ISO. 

Όλα τα όργανα / κούνιες, σπιτάκια, τσουλήθρες, κουκλόσπιτα, σύνθετα κατασκευάζονται από την Pandasports και χρησιμοποιούμε αποκλειστικά εμποτισμένη ξυλεία προέρχεται από Φινλανδική Πεύκη και συνοδεύεται με πιστοποιητικά ποιότητάς και οικολογικού εμποτισμού. (Ευρωπαϊκά Πρότυπα EN351 και EN599).

–      Ιδανική για εφαρμογή σε εξωτερικές συνθήκες.

–      Εφαρμογή μέσα ή πάνω στο έδαφος και επαφή με το νερό

Το εμποτισμένο ξύλο συμπεριφέρεται άψογα  στις εποχιακές εναλλαγές (καλοκαίρι, χειμώνας) με αποτέλεσμα την πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής του. Όλα τα όργανα μας είναι απολύτως ασφαλή και σταθερά με πάκτωση είτε σε τσιμέντο είτε στο χώμα, και ενδείκνυται ακόμα και για πολύ βαριά επαγγελματική χρήση. Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας αναλαμβάνει και την κατασκευή custom προϊόντων εφόσον της ζητηθεί με παράδοση από 8 έως και 15 εργάσιμες μέρες. 

Τα όργανα επαγγελματικής και αστικής χρήσης που θα βρείτε στην εταιρεία μας Pandasports είναι αντιπροσωπείας που είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 για να προσφέρει στους πελάτες μας υψηλά στάνταρντ ποιότητας και να ανταποκρίνονται τα προιόντα απόλυτα στις ανάγκες του κάθε ενός.

O εξοπλισμός σχεδιάζεται, κατασκευάζεται, ελέγχεται και πιστοποιείται σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο Ασφαλείας ΕΝ1176.
Όλες οι κατασκευές μας υπόκεινται σε πρόσθετους ελέγχους στατικής επάρκειας, αντοχής διατομών, ασφάλειας υλικών, κλπ. οι πιστοποιήσεις ΕΝ 1176, ΕΝ 71-3, EN ISO 9001, EN ISO 14001.

Όλα όσα πρέπει να έχει ένας ξύλινος πύργος παιδικής χαράς! Τα όργανα μας είναι Δημοφιλή για παιδιά όλων των ηλικιών!

Και τι καλύτερο να μετατρέψετε το κήπο σας ή κάποιο χώρο στο εξοχικό σας, σε παιδική χαρά, για ανέμελο και ξέγνοιαστο παιχνίδι όλο το χρόνο, και όλες τις εποχές. Τα σύνθετα μπορούν να ταιριάξουν απολύτα με την τοποθέτηση κάτω από αυτά, ενός δαπέδου ασφαλή για πτώση. Η εταιρεία μας Panda Sports Ltd, σας προσφέρει πολλές λύσεις ανάλογα με το σύνθετο που θα τοποθετήσετε στο χώρο σας. Υπόστρωμα πιστοποιημένο με EN1177 και συνθετικός χλοοτάπητας από την γκάμα pandagarden ή royalgrass και πλακίδια ασφαλέιας. 

Εκτός από τα PandaKIDS, η Pandasports, διαθέτει και πιστοποιημένα όργανα, για δημόσιας χρήσης παιδικές χαρές,. σχολεία ή νηπιαγωγεία. Μετά από μελέτη, με την πρόταση μας σας παραδίδουμε και σχέδιο του χώρου με πλάνο για το που θα τοποθετηθεί κάθε όργανο, με τις αποστάσεις ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται.

Η εταιρεία κατασκευής είναι πιστοποιημένη με τα κάτωθι πιστοποιήθηκα που σας αναφέρουμε παρακάτω:

DIN EN ISO 9001:2000

DIN EN ISO 14001: 1996

Σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης 761/2001 / EEC (EMAS II) EN 1176

Tα όργανα μας είναι κατασκευασμένα από ξυλεία HPL – MEG STANDARD, και είναι συγκεκριμένων προδιαγραφών αντοχής σε ‘έκθεση σε εξωτερικούς χώρους. Εναρμονίζεται πλήρως με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς EN 438 και ISO 4586 όσον αφορά την αντίσταση στην υγρασία και στην θερμοκρασία.

Το HPL (High Pressure Laminate) είναι υλικό ανθεκτικό στις πιο ακραίες κλιματολογικές συνθήκες. Αποτελείται από κυτταρινικές ίνες εμποτισμένες σε φαινολικές ρητίνες, συγκολλημένες σε συνθήκες υψηλής πίεσης και θερμοκρασίας. Η εξωτερική επιφάνεια συγκροτείται από έγχρωμο διακοσμητικό φύλλο εμποτισμένο σε αμινοπλαστικές ρητίνες, και αδιάβροχο επικάλυμμα ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία.

Το HPL συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας διάρκειας 10 ετών για το χρώμα και την επιφάνεια του υλικού και 20 ετών για μηχανική αντοχή.

Χρόνος παράδοσης οργάνων: από 15 -25 ημέρες ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Καλέστε μας στο 2107233403 και [email protected] για περισσότερες πληροφορίες.