Συνθετικός Χλοοτάπητας, Ποιότητες και χαρακτηριστικά επιλογής.

Ποια είναι η διαδικασία και τα χαρακτηριστικά που πρέπει συγκρίνεις, προκειμένου να βρεις το πιο κατάλληλο πλαστικό συνθετικό γκαζόν για εσένα; Πόσο μεγάλο ρόλο παίζουν οι ποιότητες του συνθετικού χλοοτάπητα, τόσο στο αισθητικό και ορατό κομμάτι, όσο και στο πρακτικό αποτέλεσμα; Τίποτα δεν είναι τυχαίο, και όπως σε κάθε προϊόν έτσι και στο συνθετικό χλοοτάπητα, η ποιότητα κάνει τη διαφορά. Μεγαλύτερη και καλύτερη διάρκεια ζωής, πιο φυσικό αποτέλεσμα, οικολογικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και τα παιδιά, πιστοποιήσεις ISO, CE ΚΑΙ ENV 71-E, safety for toys. 

Τελικά η ποιότητα και τα χαρακτηριστικά κάνουν τη διαφορά, η καλύτερη εναλλακτική του φυσικού γκαζόν είναι ο συνθετικός χλοοτάπητας pandagarden.

Oδηγίες επιλογής Πλαστικού Γκαζόν;

Ο πλήρης οδηγός της Pandagarden σας δίνει όλες τις απαραίτητες απαντήσεις.

Τι Πρέπει να Λάβεις Υπόψη σου [Και να Κάνεις], Πριν Αγοράσεις Πλαστικό Γκαζόν;

Είναι γεγονός πως το θέμα είναι πολύ διαστατό και πολύ σύνθετο, παρά αυτά η εταιρεία μας θα προσπαθήσει να σα βοηθήσει να πάρετε τη πιο σωστή απόφαση βάση των κριτηρίων που κοιτάτε και ψάχνετε, γιατί κάθε ζήτηση είναι μοναδική.

1. Ζητήστε Δείγματα για να κάνετε τη σύγκριση, ζωντανά, μπροστά σας, με τα δικά σας μάτια.

Είναι βασικό να ζητήσετε δείγματα από την εταιρεία μας Panda sports και Panda garden,  είτε πρόκειται για μια μικρή, είτε για μια μεγαλύτερη αγορά, ο δειγματισμός των υπό εξέταση προϊόντων είναι το πρώτο βήμα που θα πρέπει να αναζητήσει κάποιος. Πατήστε εδώ, αν θέλετε να παραλάβετε δωρεάν τα δείγματα της Pandagarden. Πατήστε τα δείγματα, χαϊδέψτε τα, ζήστε τα, προσπαθήστε να φανταστείτε το κήπο σας, και πάνω από όλα, συγκρίνετε τα με άλλα συστήματα για να δείτε τη διαφορά.

2. Εγγύηση που Συνοδεύει τα Προϊόντα

Είναι προφανές πως η εγγύηση της εκάστοτε ποιότητας είναι το κρισιμότερο ίσως στοιχείο που πρέπει να εξεταστεί, προκειμένου να προχωρήσουμε ή να απορρίψουμε την αγορά ενός προϊόντος. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί η χώρα παραγωγής του χλοοτάπητα. Ένας γενικός κανόνας είναι πως τα προϊόντα που παράγονται εντός της ΕΕ είναι πολύ ανώτερης ποιότητας, αφού τα πρότυπα και οι διαδικασίες παραγωγής τους είναι συνήθως πολύ αυστηρότερα από ότι στις τρίτες χώρες. ‘Ολες οι απαιτήσεις και οι πιστοποιήσεις τηρούνται κατά γράμμα από τα εργοστάσια καθώς τA περισσότερα υλικά συνοδεύονται από πιστοποιήσεις ISO, CE και EN 71-3.  Oι περιβαλλοντικοί έλεγχοι είναι συνεχείς και εξελίσσονται. όλες οι νέες τεχνολογίες  ξεκινάνε από την Royalgrass αποκλειστική εταιρεία της Pandasports. Οι κριτικές όσων έχουν ήδη χρησιμοποιήσει και εφαρμόσει τα προϊόντα στους χώρους τους που εξετάζετε, είναι ένα ακόμα στοιχείο που θα μπορούσε να λύσει ενδεχόμενες απορίες & να σας ενθαρρύνει στην αγορά του. Είναι σημαντικό, η εγγύηση του εργοστασίου να συνοδεύει το προϊόν μετά την αγορά του, να είναι γραπτή και να καλύπτει τον τυχόν αποχρωματισμό  της ίνας, και τυχόν εργοστασιακά ελαττώματα.

3. Να Συγκρίνετε Όμοια Προϊόντα

Ένα λάθος που γίνεται από πολλούς είναι η σύγκριση των τιμών σε προϊόντα με διαφορετικά χαρακτηριστικά ίνας ή διαφορετικά ύψη.  Ίσως τελικά δεν έχει και πολύ νόημα το να συγκρίνουμε την τιμή δύο ειδών χλοοτάπητα, όταν για παράδειγμα ο ένας έχει ύψος ίνας στα 5cm, ενώ ο άλλος μόνο 2cm, έτσι δεν είναι; ή άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά,

Η σύγκρισή πρέπει να γίνεται σε όμοια υλικά, κόμπους ανά μ2, συρραφές, ποιότητα ίνας, σχήμα ίνας, ύψος πέλους και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά που μπορείτε να  βρείτε αναλυτικά στη κατηγορία προϊόντα. 

Τι μπορείς να τσεκάρεις σε ένα γκαζόν που πριν το παραγγείλεις, και να επιβεβαιώσεις ότι είναι ποιοτικός και φυσικός στην όψη?

  1. Προσέχουμε ώστε να εξασφαλίσουμε πως οι ίνες έχουν πάχος και σχήμα. Η πιο ποιοτική ίνα αυτή τη στιγμή είναι η Royalgrass σε σχήμα V.  Όσο πιο ποιοτική είναι η ίνα, τόσο πιο πολύ θα διαρκέσει η επένδυση μας, τόσο πιο φυσικό το  αποτέλεσμα στο κήπο μας.
  2. Καλό υπόστρωμα-βάση, στοιχείο απαραίτητο ώστε να πετύχουμε την άριστη αποστράγγιση νερού ή άλλων υγρών στοιχείων, με τρύπες απορροής 60λτ/μ2 το λεπτό.
  3. Μεγάλη πυκνότητα, ώστε να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η αίσθηση του φυσικού αισθητικού αποτελέσματος.
  4. Εργοστασιακή εγγύηση
  5. Πιστοποιήσεις
  • Τι Προσέχεις όταν Αναθέτεις την Εγκατάσταση του Πλαστικού Γκαζόν σε Εξειδικευμένη Ομάδα Τεχνικών

Η εγκατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα είναι το πιο σημαντικό στάδιο στην επιλογή σας. Την τοποθέτηση του γκαζόν θα πρέπει να την αναλάβει συνεργείο εξειδικευμένο και  έμπειρο με την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα καθώς είναι το άλφα και το ωμέγα. Τα χωματουργικά και η τοποθέτηση του γκαζόν ευθύνονται για την τελική εμφάνιση του κήπου σας και σίγουρα δεν θέλετε να το διαπραγματευτείτε αυτό το κομμάτι.  Πιο συγκεκριμένα  θα πρέπει να πάρετε διάφορες παραμέτρους υπόψιν σας:

  • Αναζητάς και μελετάς τα πρόσφατα projects της εταιρείας. Έργα τα οποία θα ήθελες να δεις στο δικό σου κήπο, μπαλκόνι ή ταράτσα. Τόσο το Site της εκάστοτε εταιρείας, όσο και οι λογαριασμοί της στα Social Media είναι τα μέρη στα οποία μπορείς να βρεις αρκετές χρήσιμες πληροφορίες. Η εταιρεία μας διαθέτει το πιο σύγχρονο και ενημερωμένο ιστότοπο.
  • Μία επίσκεψη στο showroom της εταιρείας μας για να δείτε τα προϊόντα της εταιρείας μας και να συζητήσατε από κ οντά όλες τις ανάγκες σας και απορίες σας είναι σημαντικό.
  • Πλήρης ανάλυση, προσφορά και μελέτη από την εταιρεία μας, αποστέλλετε στο πελάτη μας και συμφωνείτε γραπτώς.
  • Συμβουλές  τοποθέτησης και επιμέτρησης πάντα παρέχονται δωρεάν από την εταιρεία μας. Η εταιρεία μας παρέχει και κανάλι στο youtube με βίντεο για την καλύτερη ενημέρωση σας, όπως και πολλά εγχειρίδια συντήρησης, τοποθέτησης και επιμέτρησης.

Τι κάνουμε στη συνέχεια; Ακολουθούν δύο τρία απλά ερωτήματα, τα οποία θα κρίνουν την τελική μας απόφαση!

Ο προϋπολογισμός που έχει ο πελάτης μας είναι ένα βασικό στοιχείο για την σωστή και κατάλληλη επιλογή.

Εφόσον αποφασίσετε το ποσό που θέλετε να επενδύσετε έρχεστε σε επαφή με την εταιρεία μας, είτε τηλεφωνικώς είτε με mail.  Έχουμε δει διάφορες ποιότητες χλοοτάπητα με ποικίλα χαρακτηριστικά & ιδιότητες. Αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε στο σημείο αυτό, είναι πως ανεξαρτήτως του ποσού που επενδύουμε, προσέχουμε πάντα ώστε να αγοράσουμε την καλύτερη ποιότητα που μπορούμε. Kαι η καλυτέρα δεν σημαίνει απαραιτήτως και η πιο ψηλή σε ύψος πέους.

Πού θα τοποθετηθεί το γκαζόν,  και Τι δραστηριότητες θα κάνω σε αυτό;

Κρίσιμο ερώτημα, εφόσον τόσο η χρήση, όσο και η συχνότητα που θα το χρησιμοποιούμε, είναι στοιχεία που καθορίζουν την ποιότητα που θα πρέπει να έχει ο χλοοτάπητας ώστε να αντέχει στο χρόνο. Η εταιρεία μας σας προτείνει τα πιο κατάλληλα υλικά ανάλογα τη χρήση.

Είναι τα προϊόντα φιλικά προς το παιχνίδι των παιδιών ή των κατοικίδιων μας;

Είναι κατάλληλος ο  χλοοτάπητας για παιδιά και κατοικίδια; Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όλοι θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά ή τα αγαπημένα μας ζωάκια που πρόκειται να παίξουν στο νέο χώρο όπου τοποθετείται το γκαζόν. Η πιο ασφαλής τακτική είναι η εξέταση των πιστοποιητικών που συνοδεύουν τα υλικά κατασκευής ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βάλετε επικίνδυνα υλικά στον κήπο που παίζουν τα παιδιά σας. Όταν δοθούν οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, έρχεται η ώρα της τελικής επιλογής.

Η πιστοποίηση EN 71-3 SAFETY FOR TOYS, διαβεβαιώνει ότι ο χλοοτάπητας καθώς και  τα  υλικά κατασκευής του δεν περιέχουν βαριά μέταλλα ή καρκινογόνα στοιχεία και είναι φιλικά και οικολογικάκαθώςσυμμορφώνονται πλήρως με όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Η Pαndasports είναι η μοναδική εταιρεία που κατέχει τέτοιο πιστοποιητικόσυμμόρφωσης. 

Πλαστικό Γκαζόν Pandagrass – Επιλογές/Ποιότητες