Παιδική χαρά στον κήπο σας? Τι θα χρειαστείτε?

Τι καλύτερο από τη κατασκευή μιας παιδικής χαράς στην αυλή του σπιτιού σας, ειδικά στην Ελλάδα που έχουμε πολύ καλές καιρικές συνθήκες σχεδόν όλους τους μήνες του χρόνου. Αρκεί να διαλέξετε τα κατάλληλα υλικά, αντοχής, στις εξωτερικές συνθήκες, και με εγγυήσεις κατασκευής αλλά και ασφαλείας.

Είμαστε πλέον οι κατάλληλοι να σας υποδείξουμε τα προϊόντα που θα χρειαστείτε, ξεκινώντας από τους συνθετικούς χλοοτάπητές. Οι συνθετικοί χλοοτάπητες της εταιρείας Pandasports και Pandagarden είναι  υπό αλλεργικοί, φιλικοί προς το περιβάλλον και τον χρήστη, πιστοποιημένοι με ISO 9001 και ISO 140001, EN 71-3 και πολλά ακόμα χαρακτηριστικά. Προτείνουμε γκαζόν από 25χιλ. πάχος έως και 45χιλ. έτσι ώστε τα παιδιά να έχουν ασφάλεια σε περίπτωση πτώσης ή πρόσκρουσης. Τι πιο όμορφο τα παιδικά σας να χαίρονται την αυλή σας, όλες τις ώρες και μέρες  του χρόνου με ασφάλεια.

Το πάτημα είναι τόσο μαλακό και αφράτο, χαίρεστε να πατάς με γυμνό πόδι και να κυλιέσαι πάνω στο γκαζόν. Ο καθαρισμός του απλός, καθώς μπορεί να γίνει ακόμα και με απλή σκούπα χειρός, διαφορετικά μπορείτε να βρείτε όλες τις σκούπες συντήρησης της εταιρείας μας στο site μας https://shop.panda.gr/product-category/%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%83-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b7%cf%83-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85-%cf%87%ce%bb%ce%bf%ce%bf%cf%84/.

Επίσης, η εταιρεία μας PANDASPORTS διατηρεί συνεργείο συντήρησης κήπων και υπαίθριων χώρων με συνθετικό χλοοτάπητα, και είναι πάντα διαθέσιμο κατόπιν ραντεβού να παρευρεθεί στην οικία σας για να περιποιηθεί το κήπο σας, εύκολα και γρήγορα με ελάχιστη χρέωση. Είναι σημαντικό να διατηρείτε το κήπο σας καθαρό, χωρίς πούσια, ξερά χόρτα ή σπόρους. Το γκαζόν διατηρείτε πολλά χρόνια, φυσικό, όπως την πρώτη φορά που το τοποθετήσατε.

Σημαντικό χαρακτηριστικό που σας κατευθύνει να επιλέξετε την ποιότητα του γκαζόν που σας ταιριάζει, είναι η ποιότητα της ίνας (dtex και σχήμα ίνας), και η πυκνότητα του υλικού (stiches). Άλλο ένα στοιχείο του συνθετικού γκαζόν είναι η γραπτή εγγύηση που προσφέρει η εταιρεία μας, καθώς και οι πιστοποιήσεις που έχει το γκαζόν. Δεν προσφέρουν όλα τα γκαζόν το ίδιο αποτέλεσμα, και σίγουρα δεν έχουν την ίδια ανθεκτικότητα και διάρκεια ζωής. Μην σας ξεγελάσει η τιμή. Η τιμή ανά μ2 έχει τον τελευταίο λόγο στην τελική επιλογή του συνθετικού χλοοτάπητα. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στην κατηγορία https://pandagarden.gr/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%b1/

Αν το ύψος πτώσης του οργάνου σας είναι στο 1,5μ. πρέπει  το δάπεδο να εναρμονίζετε με το ύψος πτώσης. Κάτω από το συνθετικό χλοοτάπητα μπορεί να τοποθετηθεί υπόστρωμα ειδικών προδιαγραφών εξωτερικής χρήσης, με πιστοποίηση EN 1177 και ύψος πτώσης 1,5μ. Διαφορετικά υπάρχει η λύση του πλακιδίου ασφαλείας στους 25χιλ. ή στα 40χιλ. σε χρώμα πράσινο, κεραμιδί ή μαύρο. Τα παιδιά πρέπει να παίζουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον, δεν φτάνει μόνο το χώμα ή το χαλίκι. Με τη λύση του γκαζόν, δεν έχετε σκόνες, λάσπες, ατυχήματα με μώλωπες, ή μικρο χτυπήματα, αλλεργίες από το φυσικό γκαζόν ή έντομα από την υγρασία που δημιουργείτε λόγω της συντήρησης του φυσικού γκαζόν.  Δεν υπάρχει καλύτερη λύση από την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα. Η καλύτερη εναλλακτική του φυσικού γκαζόν είναι ο συνθετικός χλοοτάπητας της Pandagarden.

Η εταιρεία μας, επενδύει χρόνο και χρήματα κάθε χρόνο στην σωστή απόφαση της ετήσιας συλλογής συνθετικού χλοοτάπητα pandagarden. 

Επιλέγουμε ποιότητες, αντάξιες της χρηματικής τους αξίας, για να προσφέρουμε στον πελάτη μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, φυσικό και με διάρκεια ζωής. Η επιτυχία μας τόσα χρόνια, δεν είναι τυχαία.

Αναζητήστε παιδικές χαρές  https://shop.panda.gr/product-category/%cf%8c%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%82/

Ακολουθήστε μας στο instagram #pandasportshellas