Συνθετικός Χλοοτάπητας, επένδυση στο χρόνο.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι μια επένδυση που κάνετε, στο χώρο σας, στο κήπο σας, στο μπαλκόνι σας, στο σχολείο, στο παιδικό σταθμό, τώρα – αλλά για πάντα. Σας ενδιαφέρει αυτό που επιλέγετε να έχει καλή και ποιοτική διάρκεια ζωής. Τα περισσότερα γκαζόν, στους πρώτους μήνες τοποθέτηση τους, δείχνουν πράσινοι και σχετικά φουντωτοί. Και λέμε σχετικά γιατί εάν οι ίνες είναι πολύ μαλακές, αραιές και χωρίς σύσταση, το γκαζόν δεν επανέρχετε. Τη ποιότητα του συνθετικού χλοοτάπητας, κάποιος μπορεί να την αντιληφθεί μετά από κάποιο διάστημα και μετά από χρήση. Το πέλος μετά από μια απλή συντήρηση επανέρχετε στην αρχική του θέση και μένει εκεί.

Η οικονομική επένδυση σας μπορεί να είναι πιο μεγάλη, αλλά θα τοποθετείστε το γκαζόν μία αφορά για πολλά χρόνια, και την απόσβεση θα την κάνετε σχετικά άμεσα, από τους υπέρογκους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ. Έαν επιλέξετε γκαζόν οικονομικό χωρίς εγγύηση στην UV ακτινοβολία, ή χωρίς ποιοτική σύσταση της ίνας, ή χωρίς κάποια τεχνολογία σε αυτές όπως την άμεση επαναφορά ή το ματ αποτέλεσμα ή  πιστοποιήσεις ασφαλείας, διατρέχετε το κίνδυνο ο συνθετικός χλοοτάπητας που έχετε αγοράσει οικονομικά να καταστραφεί στο πρώτο χρόνο. Μετά όχι μόνο θα πρέπει να πληρώσετε κάτι καινούργιο σε γκαζόν για να  το αντικαταστήσετε αλλά και να τις εργασίες αποκόλλησες, αποκομιδής και επανατοποθέτησης. Το κόστος θα είναι πιο ακριβό από να είχατε επιλέξει εξαρχής μια πιο ακρινή ποιοτική ποιότητα συνθετικού γκαζόν, pandagrass.

Πέρα από την επιλογή του γκαζόν, θα πρέπει να επιλέξετε σωστά και την εταιρεία που θα σας τοποθετήσει το γκαζόν με εγγύηση. Οι χωματουργικές εργασίες για την υποδομή που προηγούνται της τοποθέτησης του γκαζόν, είναι  το Α και το Ω στην σωστή διάρκεια ζωής του γκαζόν. Οι χωματουργικές εργασίες πρέπει να γίνουν βήμα βήμα, και στη συνέχεια η τοποθέτηση του γκαζόν θα γίνει με υλικά τοποθέτησης που μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας https://shop.panda.gr/product-category/. 

H επιμέτρηση του κήπου σας γίνεται δωρεάν από την εταιρεία μας, και μας βοηθάει στη πιο σωστή και άρτια εξυπηρέτηση σας. Επισκεφτείτε τη σελίδα μας και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για τις ποιότητες του γκαζόν https://shop.panda.gr/product-category/