Γιατί να επιλέξετε συνθετικό χλοοτάπητα αντί του φυσικού γκαζόν, με γραπτή εργοστασιακή εγγύηση, πιστοποίηση ISO, CE, EN 71-3

Γιατί να επιλέξετε συνθετικό χλοοτάπητα αντί του φυσικού γκαζόν, με γραπτή εργοστασιακή εγγύηση, πιστοποίηση ISOCEEN 71-3.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ή τα μειονεκτήματα του τεχνητού-συνθετικού χλοοτάπητα;

Πώς θα επιλέξεις το συνθετικό γκαζόν που σου ταιριάζει, αλλά και την εταιρεία που θα σου μετατρέψει το κήπο από φυσικό γκαζόν σε συνθετικό χλοοτάπητα;

Έχεις βάλει όλη σου την αγάπη και το μεράκι, προκειμένου να φτιάξεις ένα σπίτι που σε αντιπροσωπεύει, σε εκφράζει, γεμίζει τη ζωή σου με αισθητική. Ο κήπος είναι ο χώρος που περνάμε πολλές ώρες και μέρες του χρόνου, ξέγνοιαστες, ειδικά στην Ελλάδα.

Ποια είναι τα συν και τα πλην, τόσο του φυσικού γκαζόν – του γρασιδιού – όσο και του συνθετικού χλοοτάπητα, προκειμένου να αποφασίσεις το πώς θα διαμορφώσεις τον κήπο σου και ποιο προϊόν θα χρησιμοποιήσεις.

Είναι τα μειονεκτήματα του τεχνητού – συνθετικού χλοοτάπητα πραγματικά αρνητικά χαρακτηριστικά, ή μια δεύτερη, πιο προσεκτική ματιά θα μπορούσε να μας δείξει το αντίθετο;
Γιατί κάποιος να επιλέξει μια εταιρεία που προσφέρει γραπτή εργ. Εγγύηση από 7 έτη και πάνω, και πολλά ακόμα; Θεμέλιος λίθος στην επιτυχία μιας εταιρείας είναι τα υψηλά πρότυπα ποιότητας, βιωσιμότητας και ευαρέσκειας των προϊόντων που αποφασίζουμε να προτείνουμε στους συνεργάτες μας και πελάτες μας. Η εταιρεία λειτουργεί να προσφέρει υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ISO EN 9001:2015 και ISO EN 14001:2015. ΕΝ 71-3 safety for toys.

 

Οι λόγοι πολύ και διαφορετικοί, παρακάτω θα βρείτε τους σημαντικότερους: pandagarden.gr

  • Ποιότητα και αξιοπιστία με πιστοποιημένα και οικολογικά προϊόντα.
  • Αποκλειστικές αντιπροσωπίες με μοναδικές πατέντες και τεχνολογίες που ξεχωρίζουν χρόνια στην παγκόσμιο αγορά και θέτουν τα πρότυπα και για τις άλλες εταιρίες που ακολουθούν. Υπάρχουν εταιρείες που προσφέρουν αποκλειστικά και την σχεδίαση αλλά και την παραγωγής συνθετικού χλοοτάπητα στις εγκαταστάσεις τους. Τα προϊόντα με διαφορά προσφέρουν φυσικό και ποιοτικό συνθετικό χλοοτάπητα από 25χιλ. έως και 55χιλ., είναι δοκιμασμένα και επιλεγμένα από τις ίδιες τις εταιρείες μετά από δικές τους υψηλές απαιτήσεις και δοκιμές. Μοναδικά χαρακτηριστικά: V σχήμα ίνας, MiNT τεχνολογία για ματ χωρίς ψεύτικες γυαλάδες, ReaDY τεχνολογία – με ακανόνιστη ραφή ινών, UV resistant και εργοστασιακή εγγύηση έως και 11 έτη. Αναζητήστε τα προϊόντα και στην ελληνική αγορά.
  • Εταιρείες τοποθέτησης με ειδικές και υψηλές δεξιότητες αλλά και πάθος για δουλειά.
  • Όλες οι σειρές των προϊόντων να δείχνουν 100% φυσικά.
  • Ασφαλή για το περιβάλλον, σεβόμενα τη φύση και την οικολογία, EN71-3 PAH Safety for toys.
  • Προϊόντα ecobacking 100% recycled. Υλικά 100% ανακυκλώσιμα.
  • 5 έως και 15 έτη εργοστασιακή εγγύηση
  • Ευρωπαϊκή προέλευση, τεχνικές προδιαγραφές, και πιστοποιήσεις
  • Πάνω από 30 έτη ειδικευμένη και εξειδικευμένη εμπειρία

Ποια Είναι τα Μειονεκτήματα του Τεχνητού Έναντι του Φυσικού Γκαζόν και Ποια τα Πλεονεκτήματα Αυτού;

  • Ελάχιστη συντήρηση στο συνθετικό γκαζόν: Ένα από τα βασικά και πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα που προσφέρει ο συνθετικός χλοοτάπητας σε σχέση με το φυσικό γκαζόν είναι η ελάχιστη συντήρηση. Ο συνθετικός χλοοτάπητας παραμένει πράσινος 12 μήνες, 364 μέρες το χρόνο. Μετά από καθοδήγηση στο πελάτη και το εγχειρίδιο συντήρησης που προσκομίζει κάθε εταιρεία, επεξηγεί με απλά λόγια τους εύκολους και γρήγορους τρόπους συντήρησης τους. Π.χ. λίγο βρέξιμο τους καλοκαιρινούς μήνες και στις πολύ μεγάλες θερμοκρασίες, σκούπισμα με βούρτσα (με σκληρές τρίχες) προς την αντίθετη φορά του πέλους, χρήση πιεστικού μηχανήματος για το καθαρισμό του και κάποιους άλλους τρόπους που θα τους βρείτε ολοκληρωμένους στο εγχειρίδιο συντήρησης.
  • Μεγάλη βιωσιμότητα: η διάρκεια ζωής ενός καλοδιατηρημένου γκαζόν μπορεί να φτάσει και τα 10 έτη.
  • Ασφαλές για παιδιά: τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα κάτω από υψηλά πρότυπα ελέγχου και συμμορφωμένα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Κάποιες ποιότητες γκαζόν που έχουμε στη γκάμα μας συνοδεύονται από πιστοποίηση EN 1177, CE , ISO. Τα γκαζόν είναι πιστοποιημένα ότι  δεν περιέχουν καρκινογόνα στοιχεία ή βαριά μέταλλα και είναι 100% ασφαλή και οικολογικά, με την πιστοποίηση EN71-3. 
  • Εξοικονόμηση στην αλόγιστη σπάταλη του νερού: καθώς τα προϊόντα χρειάζονται ελάχιστο νερό για την συντήρηση τους και το καθαρισμό τους, ο χρήστης εξοικονομεί χρήματα στους μηνιαίους λογαριασμούς του και προσωπικό χρόνο από την καθημερινότητα του. Διπλά τα κέρδη εάν o χρήστης αποφασίσει να μετατρέψει το κήπο του και να τοποθετήσει συνθετικό χλοοτάπητα. Μείωση των εντόμων και των κουνουπιών καθώς νερά δεν λιμνάζουν και ο κήπος δεν ποτίζετε σε καθημερινή βάση ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.
  • Υπό αλλεργικό και βραδύκαυστο: Ο τρόπος παραγωγής του, η συμμόρφωση με τους κανόνες και τα πρότυπα της ευρωπαϊκής ένωσης, η ίνα πολυαιθυλενίου και η εύκολη καθαριότητα του τα καθιστούν υπό αλλεργικά προϊόντα. Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα είναι η βραδυκαυστότητα των υλικών. Η φωτιά δεν επεκτείνεται, παρά το υλικό λιώνει. Επίσης ένας σημαντικός λόγος που μπορεί να προτιμηθεί από πελάτες σας είτε στις εξοχικές κατοικίες τους είτε σε δώματα.
  • Οικολογικό προϊόν: Η παραγωγή του συνθετικού χλοοτάπητα στα εργοστάσια ακολουθεί όλους τους κανόνες ασφαλείας και τα πρότυπα της ευρωπαϊκής ένωσης. Δεν χρησιμοποιούνται βαριά μέταλλα και ή επιβλαβείς ουσίες.
  • Μοναδικά χαρακτηριστικά ποιότητας: V σχήμα ίνας με νεύρο στη ραχοκοκαλιά της ίνας για την άμεση επαναφορά της στο πάτημα, MiNT τεχνολογία με ματ αποτέλεσμα και άμεση αντανάκλαση της ηλιακής ακτινοβολίας, αποτρέποντας το γκαζόν να έχει ψεύτικη και πλαστική όψη, ReaDY τεχνολογία με ρεαλιστική κατεύθυνση της ίνας
  • Εργοστασιακή εγγύηση έως και 15 έτη για τον αποχρωματισμό της ίνας και τυχόν εργοστασιακά ελαττώματα

…και η λίστα των προτερημάτων μεγαλώνει.

Κάποιος θα μπορούσε να πει, ότι ίσως το μοναδικό μειονέκτημα του συνθετικού γκαζόν είναι ότι δεν μυρίζει πράσινο. Είναι και με στοιχεία, η καλύτερη εναλλακτική του φυσικού γκαζόν.