Βle Pavillion, InterCatering Κτήμα Δεξιώσεων

Νέο Έργο, το κτήμα δεξιώσεων Ble Pavillion, Inter Catering.

“Το εντυπωσιακό BLE PAVILLON είναι ο ιδανικός χώρος για να γιορτάσετε και να ζήσετε μοναδικές στιγμές σε κάθε κοινωνική ή επαγγελματική σας εκδήλωση.

Σε ένα καλόγουστο και λειτουργικό χώρο με ξύλινο διάκοσμο, καταπράσινο κήπο, τρεχούμενα νερά και εκπληκτική θέα στην θάλασσα, θα βρείτε ένα ειδυλλιακό και μοναδικό περιβάλλον που θα σας χαρίσει αξέχαστες τιμές παρέα με φίλους και συνεργάτες, χειμώνα και καλοκαίρι. https://intercatering.gr/ble-pavillon/  ”

Το κτήμα επέλεξε την κορυφαία ποιότητα της εταιρείας μας, το γκαζόν Blossom 50mm. της RoyalGrass. Ένα εξαιρετικά απαλό, πυκνό και πιο άγριο γκαζόν. Με μερικές μικρότερες φρέσκες πράσινες ίνες σε αυτό, παρέχει μια άνοιξη χόρτο βλέμμα που έχει κουρευτεί πριν από λίγες μέρες. Όχι μόνο εξαιρετικά μαλακό, αλλά και πολύ φυσικό ταυτόχρονα. Το Blossom θα σας μεταμορφώσει κήπο σε έναν χαρούμενο χώρο, προ βάσιμο σε όλο το χρόνο και σε όλες  τις εποχές. Royal Grass Blossom είναι ένα όμορφο πράσινο γρασίδι, που ταιριάζει αρμονικά στο κλίμα και στις καιρικές συνθήκες χειμώνα, καλοκαίρι. Το μιξ των πράσινων ινών και ο καφέ μπεζ θύσανος του δανείζουν μια πολύ φυσική όψη. Πολύ μαλακό ακόμα και σε γυμνό πόδι.