Πύργος Μελισσουργού

Νέο Έργο, ο Πύργος Μελισσουργού 

Ο ΠΥΡΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ βρίσκεται από  τον 17ου αιώνα, στο νότιο τμήμα της Αττικής (Λαγονήσι) μόλις 15 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, στο δρόμο προς τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου του Σουνίου, και απέχει 1.000 μέτρα από τη θάλασσα προσφέροντας υπέροχη θέα και μοναδικά ηλιοβασιλέματα.

Είναι μία από τις παλαιότερες, ίσως και πιο ιστορικές ιδιωτικές κατοικίες στην Ελλάδα, που διατηρούνται ακόμα σε άριστη κατάσταση και ανήκει στην ίδια οικογένεια από το 1836.

Μέσα σε 60 στρέμματα ιδιόκτητης γης, εκτός από τον Πύργο των 350 ετών με την Μουσειακή επίπλωση και ατμόσφαιρα, υπάρχει ένα σύνολο κτισμάτων, στάβλων, υποστατικών, πηγαδιών και άλλων βοηθητικών χώρων. Ένα από αυτά, το παλιό Ελαιοτριβείο, μοναδικό δείγμα εργοστασίου λαδιού των αρχών του αιώνα στην Αττική, σώζεται με όλο τον εξοπλισμό του σε αρκετά καλή κατάσταση μέχρι και σήμερα.

Η πισίνα σαν φυσική λίμνη με αμμουδιά, ενσωματώνεται πλήρως στο φυσικό περιβάλλον, και μαζί με τα γήπεδα tennis, basket και beach volley και την οικολογική Παιδική Χαρά, αποτελούν μέρος της  διασκέδασης των επισκεπτών.

Ο άνετος χώρος στάθμευσης επαρκεί για περισσότερα από 300 αυτοκίνητα.

Υπάρχουν 6 WC, καθώς και ένα για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ο δε ηλεκτρικός υποσταθμός, μπορεί να καλύψει πολύ μεγάλες ανάγκες σε ηλεκτρική ενέργεια.

Τέλος, η μικρή παλιά ιδιωτική εκκλησία εξυπηρετεί γάμους και βαφτίσια, μέσα στον χώρο, ο οποίος  μπορεί να φιλοξενήσει εύκολα πάνω από 600 άτομα καθιστά και πάνω από 1000 για cocktail.

Εάν η επιθυμία είναι, ο τέλειος συνδυασμός ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, πολύ κοντά στην Αθήνα, και στο διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, με υπέροχη θέα στη θάλασσα, που επιτρέπει την απόλυτη ιδιωτικότητα, τότε η επιλογή είναι μία και μοναδική.

Η εταιρεία μας PANDA SPORTS LTD τοποθέτησε στους κήπους του Πύργου 1000μ2 συνθετικό χλοοτάπητα CARAVELLE 40mm. Το αποτέλεσμα μοναδικό και σίγουρα θα κερδίσει όποιον το επισκεφτεί. Φυσικό στην όψη και πολύ δυνατό και ανθεκτικό στο κράτημα. Ευρωπαϊκή προέλευση με μοναδικά χαρακτηριστικά ποιότητας. Οι καλύτεροι συνθετικοί χλοοτάπητες στην Ελλάδα, από την εταιρεία Panda sports ltd. Μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας www.pandagarden.gr και να δείτε όλες τις ποιότητες και τα χαρακτηριστικά που προσφέρουμε.

Μοναδικά χαρακτηριστικά ποιότητας

V σχήμα ίνα, MiΝΤ & ReaDY τεχνολογία, EN71-3, SunTECH, UV Safety, πατενταρισμένα χαρακτηριστικά ποιότητας.

  • V-σχήμα ίνας: Η Royal Grass, μοναδική εταιρεία με σχεδιασμό  V ίνας με νεύρο σαν ραχοκοκαλιά για πολύ φυσική εμφάνιση και ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ της στο πάτημα.
  • Micro Nerve Technology (MiNT):  Άμεση ελάττωση της ψεύτικης γυαλάδας , αντανάκλασης της ακτινοβολίας,  ματ και φυσικό αποτέλεσμα που μπερδεύει για φυσικό γκαζόν.
  • ReαDY τεχνολογία: Oι ίνες του συνθετικού χλοοτάπητα έχουν τη δική τους κατεύθυνση. Αυτό το παιχνιδιάρικο πλέξιμο των ινών, όχι μόνο δίνουν στο τεχνητό γκαζόν ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα , μια πράσινη φυσική όψη, ίδια με του γκαζόν, αλλά και βοηθάει οι ενώσεις του γκαζόν να μην φαίνονται, να σβήνουν σωστά και όμορφα.
  • ΕΝ 71-3 πιστοποίηση – Safety For Toys: Πιστοποιητικό ασφαλείας, βλέπε link. 
  • UV Εγγύηση αποχρωματισμού: Ως και 15 έτη.

Τα χαρακτηριστικά που προδίδουν την κορυφαία ποιότητα σε σχέση με ένα κοινό συνθετικό χλοοτάπητα.:

Το V shape yarn, η ραχοκοκαλιά, το ιδανικό σχήμα και κόψιμο της ίνας έχει σαν αποτέλεσμα οι ίνες του τάπητα να μένουν όρθιες για μεγαλύτερο διάστημα. Σε κάθε πάτημα οι ίνες επανέρχονται λες και έχουν ελατήρια, στην αρχική τους θέση.

Χάρη στη MINT τεχνολογία οι ίνες ματάρουν δεν γυαλίζουν, με άμεση αντανάκλαση της ηλιακής ακτινοβολίας, αποτρέποντας το γκαζόν να έχει ψεύτικη και πλαστική όψη.

ReaDy τεχνολογία, καθιστά το συνθετικό χλοοτάπητα απολύτως φυσικό και μαλακό στο πάτημα. ΕN 71-3 safety for toys και 9-15 έτη εργοστασιακή εγγύηση.

Αυτές οι τεχνολογίες έχουν πατενταριστεί από την ROYAL GRASS, και καμία άλλη εταιρεία δεν είναι σε θέση να τις χρησιμοποιήσει ή να τις αντιγράψει και να κατασκευάσει συστήματα με τόσο φυσική όψη.

Αναδείξτε σήμερα τον κήπο σας, με συνθετικό χλοοτάπητα της Panda Garden!