Γιατί ο συνθετικός χλοοτάπητας της Pandagarden, είναι η καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση γκαζόν.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας της Pandagarden είναι με διαφορά η καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση γκαζόν που μπορείτε να επιλέξετε μέσα από την γκάμα της αγοράς. Σας παρουσιάζουμε κάποιους από τους πιο βασικούς λόγους:

  1. Εμφάνιση αληθοφανή, όμοια με το φυσικό γκαζόν, καθώς για την παραγωγή του συνθετικού χλοοτάπητα χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας υλικά, που μιμούνται την υφή, το χρώμα, και την αίσθηση του φυσικού γκαζόν. Έχει μια πολύ φυσική όψη, που μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις κατά λάθος να ξεγελάσει κάποιους.
  2. Διάρκεια ζωής: Ο συνθετικός χλοοτάπητας της Pandagarden, είναι σχεδιασμένος για να αντέχει μεγάλη, βαριά χρήση, δύσκολες καιρικές συνθήκες, και UV ακτινοβολία χωρίς να ξεθωριάζει και να αλλοιώνετε το χρώμα του ή το σχήμα του.  Είναι επίσης πολύ ανθεκτικό στη χρήση και στο τράβηγμα, κάτι που το κάνει πολύ ανθεκτικό και με μεγάλη διάρκεια ζωής.
  3. Χαμηλή συντήρηση: Σε διαφορά με το φυσικό γκαζόν, ο συνθετικός χλοοτάπητας Pandagarden δεν επιδέχετε μεγάλη συντήρηση, καθώς δεν χρειάζετε κούρεμα, πότισμα, ή λίπασμα. Μειώνει την ανάγκη για συνεχή συντήρηση, γλιτώνοντας χρόνο, προσπάθεια, χρήματα και πηγές ενέργειας.
  4. Φιλικό προς τα ζώα και τα παιδιά: Τα γκαζόν της Pandagarden είναι κατάλληλα για τις οικίες και τους χώρους που έχουν παιδιά όλων των ηλικιών και κατοικίδια.  Είναι μη τοξικά, υπό αλλεργικά, εύκολα στο καθαρισμό. Ο χώρος σας γίνεται ασφαλής και άνετος για παιχνίδι και άνεση. Επωφελειθείτε  τις καλές και ήπιες καιρικές συνθήκες της χώρας μας, αξιοποιώντας τον εξωτερικό σας χώρο όλο το χρόνο, για παιχνίδι χωρίς περιορισμούς.
  5. Οικολογικό: Γιατί είναι οικολογικός ο συνθετικός χλοοτάπητας? Γιατί δεν γίνεται σπατάλη νερού για το πότισμα του ή δεν γίνεται χρήση λιπάσματος για την συντήρηση του.

Αυτοί είναι επιγραμματικά οι πιο βασικοί λόγοι που ο συνθετικός χλοοτάπητας της εταιρείας μας κάνει τη διαφορά. Επιλέξτε καλή ποιότητα συνθετικού χλοοτάπητα από την μεγάλη μας γκάμα για να έχετε μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς σπατάλες και κακή όψη γκαζόν.