Γνωρίστε τα νέα προϊόντα συνθετικού χλοοτάπητα της Panda Collection 2024

Ο συνθετικός χλοοτάπητας της Pandagarden είναι με διαφορά η καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση γκαζόν που μπορείτε να επιλέξετε μέσα από την γκάμα της αγοράς. Στη σειρά συνθετικού χλοοτάπητα PANDA COLLECTION, φέτος για τη χρονιά 2024, θα έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε το σύστημα Tendence 28mm. , το Medime plus 35mm. η συνέχεια του Medioplus 35mm. και το Soul 38mm.

Αυτά τα νέα προϊόντα είναι μόνοι η αρχή για αυτό που έρχεται για το 2024! Ετοιμαστείτε για νέα προϊόντα, σε νέες τιμές πολύ ανταγωνιστικές με τα καλύτερα συγκριτικά χαρακτηριστικά ποιότητας. Ο καλύτερος και πιο ποιοτικός συνθετικός χλοοτάπητας στην Ελλάδα, είναι της Panda Sports. Επενδύουμε στην εξειδίκευση, σε νέες καινοτομίες, νέες τεχνολογίας και συνέχεια πρωτοπορούμε στην αγορά με νέα προϊόντα συνθετικού χλοοτάπητα.

Τα γκαζόν της Panda Collection και της  Royal Grass αποτελούν τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες και υψηλών προδιαγραφών χαρακτηριστικά μπορεί να έχει ο συνθετικός χλοοτάπητας. Τα γκαζόν της εταιρεία PandaSports Ltd.  κάνουν τη διαφορά.

Οι ίνες του τάπητα είναι σε σχήμα V, πιστή αντιγραφή του φυσικού γκαζόν, η MiNT τεχνολογία δίνει στο τάπητα ένα ματ, μεταξένιο χρώμα με ελάχιστη λάμψη και πολλά ακόμα .Η ραχοκοκαλιά κάνει την ίνα να στέκετε σε όρθια θέση μεγαλύτερο διάστημα από οποιαδήποτε άλλο τύπο συνθετικού χλοοτάπητα που προσφέρετε στην αγορά.

Το γρασίδι είναι ασφαλές για τα παιδιά, τα κατοικίδια και το περιβάλλον και σύμφωνο με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και EN71-3 PAH.

Η καλύτερη εναλλακτική του φυσικού γκαζόν, είναι οι συνθετικοί χλοοτάπητες Panda Sports ltd.